Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ποιότητα

Ποιότητα
Solvent Lighting Solvent Lighting
 • Συμμετέχουμε σε πιστοποιημένο σύστημα ανακύκλωσης από το ΥΠΕΚΑ ΑΜΠ: 837
 • Είμαστε καταχωρημένοι στα Ελληνικά τελωνεία ως εισαγωγέας ΕΟΡΙ: GR037644187
 • Έχουμε καταχώρηση στο γενικό εμπορικό μητρώω με αριθμό ΓΕΜΗ: 120675104000
 • Είμαστε καταχωρημένοι στο βιοτεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος με ΑΜ: 057082
 • Η Εταιρεία μας έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001 : 2015 από την TUV AUSTRIA HELLAS
 • Η Εταιρεία μας έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 14001 : 2015 από την TUV AUSTRIA HELLAS
 • Η Εταιρεία μας έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 45001 : 2018 από την TUV AUSTRIA HELLAS
 • Όλα μας τα υλικά έχουν CE και πλήρης φακέλους με τεχνικές περιγραφές
 • Σε όλα τα φωτιστικά δίνουμε κατελάχιστον 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας
 • Τα φωτιστικά και τα υλικά που διακινούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον
TUV Austria Logo
Τριπλή πιστοποίηση για την SOLVENT LIGHTING από την TÜV AUSTRIA HELLAS

Η TÜV AUSTRIA Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα επιτόπιες επιθεωρήσεις και πιστοποίησε την εταιρεία Solvent Lighting, βάσει των πρότυπων ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001 για το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας, του περιβάλλοντος και για την υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας αντίστοιχα.

Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορία ακι προσφορά στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία Solvent Lighting κατέχει ηγετική θέση στην αγορά του φωτισμού στην Ελλάδα, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Σημαντικό άξονα της στρατηγικής της στο δρόμο προς την επιτυχία αποτελεί το τρίπτυχο «Φερεγγυότητα – Ποιότηα – Αξιποστία», το οποίο η εταιρεία έχει εντάξει στις βασικές αρχές της και το αποδεικνύει εμπράκτως με την τριπλή αυτή πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Αναπτύσσοντας συνεχώς νέες πρωτοβουλίες και ενέργειες προς όφελος των εργαζομένων της, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος, η Solvent Lighting βρίσκεται ευαισθητοποιημένη ωστε να παρέχει το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία της εμπορίας ειδών φωτισμου, ενώ, εφαρμόζει και ένα ευρύ σύστημα ανακύκλωσης λαμπτήρων και μικροσυσκευών στα καταστήματά της, επισφραγίζοντας τη βούληση της διοίκησης για ποιότητα, κατάλληλη διαχείριση του περιβάλλοντος και συνολικά οφέλη για το κοινωνικό σύνολο.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των πιστοποιήσεων μέσα από ένα ευρύ φάσμα προσφερόμενων υπηρεσιών και είναι ο Οργανισμός Πιστοποίησης και Ελέγχου που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας.

Η ΤUV AUSTRIA HELLAS, 100% θυγατρική εταιρεία του Αυστριακού Οργανισμού ΤUV AUSTRIA GROUP, προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1994, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την επιστημονική υποστήριξη του ΤUV AUSTRIA GROUP και κατέχει σήμερα μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της επιθεώρησης, της πιστοποίησης και των τεχνικών ελέγχων στη χώρα μας. Διαθέτει στην Ελλάδα παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στο εξωτερικό δραστηριοποιείται με αποκλειστικούς αντιπροσώπους στην Κύπρο, Ιορδανία, Τουρκία, Αλβανία, Ισραήλ και Αίγυπτο.

Η TUV AUSTRIA HELLAS διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και απασχολώντας εξειδικευμένους επιστήμονες πλήρους απασχόλησης σε ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς σε ένα ευρύ φάσμα τομέων συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην αναβάθμιση της Ποιότητας.

Η ΤUV AUSTRIA HELLAS είναι διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και Κοινοποιημένος Οργανισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αριθμό κοινοποίησης 0906.

ISO 9001 LOGO
ISO 9001:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Παραμένοντας πιστοί στην αποστολή μας, την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την εδραίωση αμοιβαία επωφελών σχέσεων με τους πελάτες μας, εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατα ISO 9001:2015.

Συγκεκριμένα, η Solvent Lighting τηρεί τις επτά ποιοτικές διαχειριστικές αρχές στις οποίες βασίζεται το ISO 9001:

 • Πελατοκεντρική διαχείριση
 • Συμμετοχή και δέσμευση της διοίκησης
 • Συμμετοχή των εργαζομένων
 • Τυποποιημένες διαδικασίες
 • Συνεχής Βελτίωση
 • Αποφάσεις βασισμένες σε στοιχεία και στατιστικά
 • Διαχείριση Σχέσεων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, αμεσότητας και αξιοπιστίας με το οποίο εξυπηρετούνται οι πελάτες της Solvent Lighting, αποτελεί σταθερή αξία της εταιρείας και παράλληλα τη δέσμευσή της για συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της.

ISO 14001 LOGO
ISO 14001:2015 Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Στην προσπάθειά της η Solvent Lighting να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα κατανοώντας την υποχρέωσή της να παραδώσει ένα μέλλον βιώσιμο στις επόμενες γενιές, ανέπτυξε και εφαρμόζει σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001:2015.

Τη σχετική πιστοποίηση έλαβε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas.

Η Solvent Lighting εφαρμόζει:

 • Μείωση του κόστους διαχείρισης των αποβλήτων
 • Εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας
 • Εξοικονόμηση στην κατανάλωση των πρώτων υλών και άλλων πόρων
 • Βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων
 • Συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία και κανονισμούς (σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο)
 • Μείωση του κινδύνου περιβαλλοντικής ζημίας
 • Επίτευξη περιβαλλοντικών στόχων

Ακολουθώντας μία πορεία βιώσιμης ανάπτυξης και στοχεύοντας στην ορθολογιστική χρήση των φυσικών πόρων (με απώτερο σκοπό την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο Περιβάλλον), η Solvent Lighting συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στην ευρύτερη αναβάθμιση της χώρας στον τομέα του περιβάλλοντος.

ISO 45001 LOGO
ISO 45001:2018 Σύστημα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία

Η ασφάλεια και η υγεία στην εργασία είναι θεμελιώδες και αδιαπραγμάτευτο ανθρώπινο δικαίωμα και αποτελεί υψίστη σημασία και προτεραιότητα για την Solvent Lighting. Με το πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία κατά ISO 45001:2018, η Solvent Lighting εφαρμόζει:

 • Μείωση του αριθμού και της σοβαρότητας των εργασιακών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών.
 • Μείωση του χαμένου χρόνου από εργασιακά ατυχήματα με παράλληλη αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης.
 • Συστηματική προσέγγιση στην εκτίμηση επικινδυνότητας και διαχείριση κινδύνων.
 • Καλύτερες συνθήκες εργασίας και βελτιωμένο ηθικό του προσωπικού.
 • Ελαχιστοποίηση ή εξάλειψη της πιθανότητας νομοθετικών παραβάσεων.
 • Απόλυτη συμβατότητα με άλλα πρότυπα ποιότητας.
 • Ικανότητα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.
 • Αύξηση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας της επιχείρησης σε θέματα Υ&Α.
 • Γρήγορη εκτέλεση διορθωτικών ενεργειών.
 • Καθορισμός υπευθυνοτήτων και αρμοδιοτήτων σε όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό.

Εφαρμόζοντας τις απαιτήσεις του νέου προτύπου, ο οργανισμός έχει την δυνατότητα να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον στο προσωπικό του, καθώς και στους επισκέπτες του, με επίκεντρο την πρόληψη ασθενειών και ατυχημάτων που σχετίζονται με την εργασία.

fotokiklosi
Ανακύκλωση ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

Η εταιρεία SOLVENT LIGHTING συμμετέχει δυναμικά στην ανακύκλωση φωτιστικών, λαμπτήρων και μικροσυσκευών, συνεισφέροντας και αυτή στην προστασία και διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η εταιρία μας εκτός του ότι είναι μέτοχος στην συγκεκριμένη εταιρία Ανακύκλωσης, είναι και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ειταιρίας Φωτοκύκλωση που με αυταπάρνηση και αγώνα βοήθησε να στηθεί και να λειτουργήσει μια απο τις κορυφαίες ειταιρίες ανακύκλωσης στην Ελλάδα και μάλιστα μη κερδοσκοπική.

Ήδη από το 2005 η εταιρεία μας είναι μέτοχος και συμβεβλημένος παραγωγός στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Α.Η.Η.Ε, ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ,. Όλο αυτό το διάστημα αποδίδεται στη ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ εισφορά ανακύκλωσης για όλα τα πωληθέντα προϊόντα, ποσό το οποίο αξιοποιείται για την υγειονομική καταστροφή ή την ανακύκλωση των φωτιστικών και των λαμπτήρων που δεν χρησιμοποιούνται πια.

Ανακυκλώσιμα είδη είναι τα: φωτιστικά, οι λαμπτήρες, οι μεγάλες και μικρές ηλεκτρικές συσκευές και τα φωτοβλταικά πάνελ.

Κάθε χρόνο η εταιρία μας ανακυκλώνει μεγάλες ποσότητες υλικών: Χάλυβα, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, ορείχαλκο, τα οποία επαναχρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Τα απόβλητα ειδικής διαχείρισης που προκύπτουν προωθούνται σε ειδικά αδειοδοτημένες εταιρίες για την περαιτέρω επεξεργασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανακυκλώσιμα είδη, το δίκτυο συλλογής της Φωτοκύκλωσης, τη νομοθεσία πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης ή εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην ανακύκλωση τοποθετώντας κάδο φωτιστικών – λαμπτήρων στην επιχείρησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε από το site: www.fotokiklosi.gr