Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές
creations
ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΟΙΧΟΥ & ΙΣΤΟΥ
Κατασκευάζουμε πλήρως βραχιόνων για τοποθέτηση Φωτιστικών. Οι Τύποι χωρίζονται σε 2 κύριες κατηγορίες: Τοίχου & Κορυφής Ιστού. Το υλικό που επι το πλείστο κατασκευάζονται είναι ο Χάλυβας. Τύποι βραχιόνων τοίχου Φ42/Φ48/Φ60. Τύποι Κορυφής Ιστού Μονός / Διπλός / Τριπλός / Τετραπλός. Τα συγκεκριμένα παράγονται από χάλυβα πάχους 2mm προ γαλβανισμένα, Ψυχρό Γαλβάνισμα. Όλα τα υλικά μπορούν να παραχθούν με Γαλβάνισμα Εν θερμώ εφόσον μας ζητηθεί. Επίσης Κατασκευάζουμε κατά παραγγελία βάσει σχεδίων, Βραχίονες Διακοσμητικούς για στήριξη επι ιστού ή στο τοίχο. Τέλος Διαθέτουμε Βραχίονες Αλουμινίου Rosa σε κάθε τύπο και Μαντεμένιος Χυτοσιδήρου. Όλα τα παραπάνω βάφονται ηλεκτροστατικά όταν μας ζητηθεί.
creations
ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ
Κατασκευάζουμε Βάσεις στήριξης Προβολέων για τοποθέτηση Φωτιστικών. Οι Τύποι χωρίζονται σε 2 κύριες κατηγορίες: Τοίχου & Κορυφής Ιστού(Τραβέρσα). Το υλικό που επι το πλείστο κατασκευάζονται είναι ο Χάλυβας. Τύποι βάσεων τοίχου Κοντός 50cm / Μακρύς 100cm. Τύποι Κορυφής Ιστού Μονός / Διπλός / Τριπλός / Τετραπλός / Εξαπλός / Κυκλικός. Επίσης Κατασκευάζουμε κατά παραγγελία βάσει σχεδίων, Βάσεις Προβολέων Διακοσμητικούς για στήριξη επι ιστού ή στο τοίχο. Τέλος Διαθέτουμε Βάσεις Προβολέων Αλουμινίου Rosa σε κάθε τύπο, πλήρως Ανοδιωμένων στην καλύτερη ποιότητα Παραγωγής.
creations
creations
ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Φ/Β
Πέραν των Ηλιακών φωτιστικών που διαθέτουμε, μπορούμε να κατασκευάσουμε Αυτόνομα Ηλιακά Συστήματα Φωτισμού. Δηλαδή Αυτόνομο Ηλιακό Ιστό με ένα Βραχίονα ή παραπάνω με ένα Φωτιστικό LED ή Παραπάνω. Κάνουμε Ειδικές Κατασκευές ιστών φωτισμού με Χρήση Φωτοβολταϊκού Πάνελ διαφόρων τύπων και Ισχύων σε συνδυασμό με το Eco Solar Box που περιλαμβάνει: Μπαταρία / Ρυθμιστή Φόρτισης / Βύσματα MC4 / Καλωδίωση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία Ιστών – Φωτιστικών Led & Σχεδίων Βραχιόνων για να δώσουμε το καλύτερο Αισθητικό αποτέλεσμα όπου μας ζητηθεί. Τα αυτόνομα Ηλιακά συστήματα Ιστών Φωτισμού μπορούν να μας δώσουν Αυτονομία από 2~4 μέρες ανάλογα με την περίοδο φόρτισής και τις εποχές του χρόνου.
ΣΥΣΤΟΛΕΣ & ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ
Κατασκευάζουμε Συστολές και Αντάπτορες Φωτιστικών Οδοφωτισμού Street Light. Σε Ιστούς και Βραχίονες που υπάρχουν ήδη τοποθετημένοι, δεν τοποθετούνται όλα τα Φωτιστικά. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές φορές οι ιστοί και οι βραχίονες έχουν διαφορετική διάμετρο από την υποδοχή των φωτιστικών. Γενικά οι Αντάπτορες είναι μετατροπείς διαμέτρου ώστε τα ταιριάξει το Φωτιστικό με τον ιστό ή τον βραχίονα κατά την τοποθέτηση. Το υλικό παραγωγής είναι από χάλυβα προ γαλβανισμένο, όπου βάφεται ηλεκτροστατικά όταν μας ζητηθεί. Εκτός του χάλυβα διαθέτουμε έτοιμα Street Adaptor που δίνουν κίνηση στο Φωτιστικό ώστε να γίνει ρύθμιση κλίσης του φωτός στην κατεύθυνση που θέλουμε να φωτίσουμε. Τα Street Adaptor είναι κατασκευασμένα από Χυτό Αλουμίνιο Εξαιρετικής Ποιότητας Βαμμένα Ηλεκτροστατικά.
creations
creations
ΒΑΣΕΙΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΙΣΤΩΝ
Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε καλύμματα της Βάσης των Ιστών Φωτισμού. Οι βάσεις ή αλλιώς καλύμματα ή αλλιώς Ποδιές έχουν της εξής χρήσεις. Πρώτον είναι για την ασφάλεια και προστασία των πεζών από τις Αγκυρόβιδες και δεύτερον είναι για τον καλλωπισμό και την Ομορφιά του Ιστού χαρίζοντας είτε την Κλασικότητα είτε το Σύγχρονο Μοντέρνο Στυλ. Εφαρμόζουν τέλεια στο έδαφος και δίνουν αξία και οντότητα στον Ιστό Φωτισμού. Το υλικό που επι το πλείστο κατασκευάζονται είναι ο Χάλυβας. Υπάρχουν Βάσεις διαφόρων Διαμέτρου και σχημάτων. Τα πιο συνήθεις είναι τα Κυκλικά αλλά κατασκευάζουμε και τετράγωνα Καλύμματα για Ιστούς τετράγωνης βάσης. Υπάρχουν οι διαιρετές βάσεις δύο τμημάτων όπου τοποθετούνται χωρίς να βγει ο ιστός αλλά και αυτές, μονοκόμματες που πρέπει να τοποθετηθούν περαστά, κάθετα του ιστού. Οι τύποι υλικού κατασκευής είναι 3, Σιδερένιες, Αλουμινίου & Χυτοσιδήρου – Μαντεμένιες όπου διαθέτουμε σε διάφορα ύψη – Σχέδια και Διαμέτρους ανάλογα με τον ιστό που θα επενδύσουν. Όλα τα παραπάνω βάφονται ηλεκτροστατικά στην απόχρωση που θα μας ζητηθεί.
ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη Γκάμα Ιστών Φωτισμού. Διαθέτουμε τις εξής κατηγορίες Ιστών Φωτισμού: Χαλύβδινοι απλοί και Μεγάλου ύψους, Αλουμινίου, Χυτοσιδήρου, Coated Σιδήρου με Επικάλυψη πολυουρεθάνης & πλαστικού μονωτικού Φιλμ, FRP πλαστικών ινών Υάλου και τους Μοναδικούς Παγκοσμίως Αλουμινίου Παθητικής Ασφάλειας με Ανοδίωση Χρώματος! Εκτός από τους παραπάνω τύπους μπορούμε να κατασκευάσουμε και να διαθέσουμε Μεταλλικούς Ιστούς ή Σετ Φωτιστικού Ιστού στις Διαστάσεις και τα Σχέδια που θα μας υποδείξετε. Μοναδικούς ιστούς Tailor Made στα μέτρα σας βάσει δικών σας προδιαγραφών. Δηλαδή Ιστούς Έργα Τέχνης διαφόρων Διαμέτρων και σχημάτων. Για ειδικές Περιοχές εφόσον είναι Χαλύβδινοι-Σιδερένιοι Μπορούν να γίνουν ειδική Βαφή C4/C5 για αντοχή στις Αντίξοες Καιρικές Συνθήκες. Όλα τα παραπάνω βάφονται ηλεκτροστατικά στην απόχρωση που θα μας ζητηθεί.
creations
creations
ΠΛΑΚΕΤΕΣ LED & RETROFIT KIT
Η Εταιρία μας εισάγει πλακέτες Led και Led Module διαφόρων τύπων για πλήθος φωτιστικών. Από Φωτιστικά Δρόμου Led Street, μέχρι τύπου Καμπάνες και Γραμμικά. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους Οίκους Osram, Philips, Lumileds, Bridgelux, Cree, Samsung, Edison και σε συνδυασμό με τα Τροφοδοτικά Led Driver Meanwell, Inventronics, Moso, Tridonic, μπορούμε να διαθέσουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλακέτας φωτισμού Led τύπου Smd ή Cob. Επίσης χρησιμοποιούμε Φακούς φωτισμού Led της εταιρίας Ledil ή Τζάμι Securit για να δώσουμε τον κατάλληλο φωτισμό με την Δέσμη Μοιρών που θα επιλέξετε. Δηλαδή Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη Γκάμα πλακετών φωτισμού Led για αντικατάσταση σε παλιά αλλά και νέα φωτιστικά. Επίσης κατασκευάσουμε το μηχανολογικό μέρος με χρήση Cnc Laser τελευταίας Τεχνολογίας για να μπορεί η πλακέτα Led να εφαρμόσει στα φωτιστικα που θέλετε. Μπορούμε να κάνουμε Επαναχρησιμοποίηση των Φωτιστικών και μετατροπή από συμβατικά σε Ενεργειακά αναβαθμισμένα Led Upgrades. Αυτό γίνεται με ειδική κατασκευή Retrofit Led Kit on Demand για κάθε σας ανάγκη. Δεν πετάμε τα παλιά φωτιστικά αλλά τα αναβαθμίζουμε δίνοντας τα ξανά Ζωή, έτσι λέμε Ναι στην οικονομία και στην Οικολογία.
ΒΑΣΕΙΣ ΙΣΤΩΝ & ΑΓΚΥΡΙΑ
Εφαρμόζουμε εξελιγμένες λύσεις φωτισμού για βιομηχανικές και κατασκευαστικές εταιρείες για τον σταθερό φωτισμό χώρων εργασίας, χώρων παραγωγής και συναρμολόγησης. Για μονάδες παραγωγής, χωρους αποθήκευσης και Logistic. Ενεργειακά αποδοτικό, στιβαρό και οικονομικά βιώσιμο φωτισμό. Επίσης Διαθέτουμε Ειδικά φωτιστικά Αντιεκρητικά Atex, για διηλυστήρια και ορυχεία οπου οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικα ιδιαιτερες και εχουν κανουν με την ασφάλεια και την υγεία.
creations
creations
ΘΥΡΙΔΕΣ ΙΣΤΩΝ & ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ
Οι θυρίδες ή αλλιώς πόρτες είναι το σημείο του ιστού που χρειάζεται για να γίνει η συνδεσμολογία του καλωδίου με το φωτιστικό. Υπάρχουν 3 τύποι υλικού κατασκευής: Χαλύβδινες, Αλουμινίου & Πλαστικές. Κατασκευάζουμε τις χαλύβδινες στις δικές σας διαστάσεις και εισάγουμε τους άλλους 2 τύπους. Οι θυρίδες εισαγωγής δίνουν άλλη αισθητική και ασφάλεια. Εντός των θυρίδων χρησιμοποιούνται Ακροκιβώτια με ασφάλειες; Ούτος ώστε να προστατέψουν το φωτιστικό από βραχυκύκλωμα και να γίνει η Ηλεκτρολογική σύνδεση με ασφάλεια. Οι Περσίδες φωτιστικών κατασκευάζονται ειδικά για κάθε φωτιστικό. Είναι διακοσμητικά στοιχεία που κατευθύνουν το φως περιμετρικά του φωτιστικού. Επίσης είναι τύπου cut off που σημαίνει ότι βοηθάνε στην φωτορρύπανση και την ασφάλεια των οδηγών αφού με την χρήση των συγκεκριμένων περσίδων οι οδηγοί δεν ενοχλούνται από την επήρεια του φωτισμού λόγω της ομοιόμορφης κατανομής και διάχυσης φωτός.
ΚΑΠΕΛΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΝΤΑΥΓΑΣΤΗΡΕΣ
Κατασκευάζουμε διαφόρων τύπων Καπέλων φωτιστικών για αντικατάσταση παλαιών τύπου Φαναριών, Κορυφής, πλατείας κλπ. Το υλικό των καπέλων είναι επί το πλείστο αλουμίνιο προφίλ που φορμάρεται σε μασγαλότορνο και δίνει το σχήμα και την επιθυμητή διάμετρο αναλόγως με την κάθε ιδιαιτερότητα του κάθε φωτιστικού. Έτσι μπορούμε να κατασκευάσουμε ρηχά καπέλα ή μεγαλύτερου βάθους για να έχουν εφαρμογή σε φωτιστικά τύπου Καμπάνας. Με την μέθοδο της Ανοδίωσης ή του γυαλίσματος μπορούμε να δώσουμε λάμψη και γυαλάδα στο καπέλο και να γίνει Ανταυγαστήρας αντανακλώντας το φως συμμετρικά προς τα κάτω. Διαθέτουμε επίσης καλούπια για παραγωγή καπέλων αλουμινίου με Χυτόπρεσσα που είναι ανθεκτικότερα και ιδανικά για εξωτερική χρήση (Τύπου ΔΕΗ). Εφόσον μας ζητηθεί όλα τα παραπάνω μπορούν να βάφουν Ηλεκτροστατικά στην απόχρωση του RAL που θέλετε. Η εταιρία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένο Βαφείο κατά: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 50001:2018.
creations