Free cookie consent management tool by TermsFeed

Η Eταιρεία

Η Eταιρεία

Η Solvent Lighting ιδρύθηκε το 1978 από τον Δημήτριο Παν. Στρικούδη, διανύοντας ανοδική πορεία το 2012 η σκυτάλη παραδίδεται στον Παναγιώτη Δημ. Στρικούδη και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά τη δράση της προσπαθώντας διηνεκώς να διατηρήσει την ποιότητα των αγαθών της σε υψηλά επίπεδα και να διαθέτει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα για να ικανοποιεί της ανάγκες του δικτύου πελατών της.

Solvent Lighting
Timeline Solvent Lighting 2024
1978
Ίδρυση της Εταιρίας Solvent Lighting από τον Δημήτριο Στρικούδη με έδρα την Οδό Διαλέτη 27
1988
Κατασκευή Αποθήκης και δημιουργία Βιοτεχνίας εμβαδού 450m στο 20χμ Ε.Ο Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής(Καρδία)
1990
Μεταφορά της Έδρας στα ιδιόκτητα Γραφεία, με Έκθεση φωτιστικών και Κατάστημα Λιανικής στην Οδό Αγγελάκη 29
2000
Αρχή συνεργασίας με Οίκους του εξωτερικού και εισαγωγή φωτιστικών και ειδών φωτισμού για διανομή σε Καταστήματα Ηλεκτρολογικού υλικού.
2012
Διανύοντας ανοδική πορεία, η σκυτάλη παραδίδεται στον Παναγιώτη Στρικούδη.
2018
Αγορά Χώρου 300m για Έκθεση Εξωτερικού & Δημοτικού Φωτισμού και αποθήκευση, επί της οδού Αγίου Δημητρίου 190.
Σήμερα
Η Solvent Lighting με εμπειρία 45 και πλέον ετών έχει συνάψει συνεργασίες στρατηγικής σημασίας με τους μεγαλύτερους οίκους φωτισμού της παγκόσμιάς αγοράς ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες υπηρεσίες φωτισμού στην Ελληνική Αγορά.
Solvent Lighting Company 2

Σήμερα, 45 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα που μας δείχνει εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε εισέτι να έχουμε άριστες επαγγελματικές σχέσεις.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής φωτιστικών οδικών δικτύων και αστικού τοπίου, πάρκων, πλατειών.

Κατασκευάζουμε ιστούς, φανάρια και ειδικές κατασκευές παντός τύπου κατόπιν αιτήματος, μελέτης και σχεδιασμού. Εισάγουμε μεγάλη γκάμα φωτιστικών άριστης ποιότητας συνοδευόμενη από όλες τις πιστοποιήσεις καθώς και νέα πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμες λύσεις, όπως ηλιακά συστήματα φωτισμού και smart λύσεις για κάθε εφαρμογή.

Επιπλέον, η άρτια καταρτισμένη ομάδα στη βιοτεχνία μας λειτουργεί είτε για να κατασκευάσει τις ειδικές παραγγελίες, είτε για να μετατρέψει (κατόπιν αιτήματος) τους ήδη υπάρχοντες κωδικούς μας κατά το ζητούμενο των συνεργατών μας της κάθε περίπτωσης.

Προσπαθούμε αδιάλειπτα όλα αυτά τα χρόνια να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς καθώς και να επικοινωνούμε με τους συνεργάτες μας για οποιαδήποτε νέα ζήτηση ή οποιοδήποτε πρόβλημα χρειάζεται λύση.

Η ομάδα της Solvent Lighting πάντοτε λειτουργεί με γνώμονα τις ζητήσεις των συνεργατών της και εκτελεί το έργο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κάθε project συνοδευόμενο πάντα από τις κατάλληλες πιστοποιήσεις. Solvent σημαίνει φερεγγυότητα - ποιότητα & αξιοπιστία.

Solvent Lighting Company 3
Έξυπνες λύσεις για μεμονωμένες απαιτήσεις.
Αναπτύσσουμε μεμονωμένες λύσεις φωτισμού για τη βιομηχανία, τις κοινότητες μεταφορών, τις πόλεις, τους δήμους και τις αρχές. Οι κατασκευαστές, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές φωτισμού βασίζονται στις καινοτόμες ιδέες φωτισμού μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Εταιριες Φωτισμου Παγκοσμίως και προσφέρουμε λύσεις για κάθε έργο που θα μας ανατεθει.
Πόλεις και Δήμοι
Αμέτρητες επιλογες Φωτιστικων και Ιστών Φωτισμου. Ειμαστε η εταιρια που δίνει λυσεις Φωτισμου μεσα απο την μεγαλύτερη και πληρεστερη γκάμα ειδων φωτισμου για Δημους και Δημόσια Έργα. Για Οδοφωτισμό, Φωτισμός Πόλεων, Πάρκων, Πλατειών, Εθνικές Οδούς, Τούνελ, Γέφυρες, Υπαίθριους χώρους Συνεργαζόμαστε με τους Μεγαλύτερους Οικους Φωτισμου Παγκοσμίως για να προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές.
Αθλητικές εγκαταστάσεις και αθλητικά γηπεδα
Σε γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα τένις είτε για φωτισμός προπόνησης σε γήπεδα στίβου – δημιουργούμε τον τέλειο φωτισμό με Προβολείς LED για εσάς. Ατομικά σχεδιασμένη, τεχνολογία αιχμής, γρήγορη και εύκολη στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες ευκαιρίες για αθλητικούς συλλόγους και δήμους. Μιλήστε μας απευθείας ή μάθετε περισσότερα στο www.solvent-lighting.gr.
Σιδηρόδρομος & Μετρό
Ως προμηθευτής των Μεγαλύτερων Κατασκευαστικων εταιριων στα δημόσια έργα μεταφοράς και ενέργειας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρα απο φωτιστικά ειδικων προδιαγραφων για εσωτερικους και εξωτερικους χωρους Υποδομων. Ειδικά Φωτιστικά για τον Σιδηρόδρομο, Μετρό, Rarking, Δημόσια Κτήρια.
Βιομηχανία & Ενέργεια
Εφαρμόζουμε εξελιγμένες λύσεις φωτισμού για βιομηχανικές και κατασκευαστικές εταιρείες για τον σταθερό φωτισμό χώρων εργασίας, χώρων παραγωγής και συναρμολόγησης. Για μονάδες παραγωγής, χωρους αποθήκευσης και Logistic. Ενεργειακά αποδοτικό, στιβαρό και οικονομικά βιώσιμο φωτισμό. Επίσης Διαθέτουμε Ειδικά φωτιστικά Αντιεκρητικά Atex, για διηλυστήρια και ορυχεία οπου οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικα ιδιαιτερες και εχουν κανουν με την ασφάλεια και την υγεία.
Ειδικά Έργα, Λιμένες,Αεροδρόμια
Σε Ειδικά έργα οπως Αεροδρόμια και Λιμάνια, εφαρμόζουμε ειδικές λύσεις σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές. Η κατασκευή των Φωτιστικων πραγματοποιείται απο ειδικους Συνεργάτες μας οίκους του εξωτερικού. Πραγματοποιούνται δοκιμές και βελτιστοποίηση στα εργαστήριο μέτρησης και δοκιμών ώστε να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ειδικες απαιτητέες συνθήκες.